Venäjän soivat seetripuut - V.Megre 2. kirja

”Venäjän soivat seetripuut”, 2. kirja ”Venäjän soivat seetripuut” –kirjasarjan 10 kirjasta,  jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Megre vietti alun perin kolme päivää Anastasian kanssa ikimetsien syvyyksissä, ja Anastasian välittämä syvällinen, ikiaikainen viisaus, henkinen voima ja yli-inhimilliset kyvyt vaikuttivat häneen niin voimakkaasti, että hän hylkäsi entisen työnsä ja ryhtyi kirjoittamaan kirjaa Anastasiasta ja kokemuksistaan.

Anastasia itse kertoo olevansa viimeisiä edustajia mahtavasta, ikivanhasta sivilisaatiosta, joka kymmeniä tuhansia vuosia sitten oli levittäytynyt koko nykyisen Venäjän alueelle, ja johon kuului osia Intiasta, Kiinasta, Etiopiasta, Egyptistä. He olivat tähtien lapsia, jotka tunsivat luonnon lait ja elivät Elämän Lakien mukaisesti.

Anastasia kertoi Megrelle, että hän auttaisi tätä kirjoittamaan kirjan ja että kirjan tekstiin tulisi kirjain- ja sanayhdistelmiä, jotka sisältäisivät valon ja rakkauden koodeja ja vaikuttaisivat ihmisiin kohottavasti ja eheyttävästi. Anastasian sanat todellakin värähtelevät lukijan sydämessä. Hänen sanojensa viisaus ja voima herättävät muiston kauan unohduksissa olleesta viattomuuden ja puhtauden tilasta ja samalla myös ihmisen todellisesta alkuperästä Jumalan lapsena ja kanssaluojana. Ne antavat toivoa ja uskoa paremmasta tulevaisuudesta, uuden valon ja rakkauden ajan koittamisesta ihmiskunnalle ja planeetallemme.

Tässä kirjassa pääsemme sukeltamaan yhä syvemmälle Anastasian villiin ja upeaan maailmaan kirjailijan kertoessa lisää seikkailuistaan ajan, tilan ja hengen äärettömien ulottuvuuksien halki Siperian ikimetsissä sijaitsevalta paratiisimaiselta aukiolta Moskovan karun kivikaupungin syvyyksiin, esi-isiemme ikivanhoista mysteereistä visioon ihmiskunnan säteilevästä ja upeasta tulevaisuudesta.

Перейти к другим изданиям этой книги

Оглавление