Rakkauden tila - V.Megre 3. kirja

”Rakkauden tila”, 3. kirja ”Venäjän soivat seetripuut” –kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

”Rakkauden tila” kertoo Vladimir Megren toisesta matkasta Siperian ikimetsän syvyyksiin tapaamaan Anastasiaa ja heidän pientä poikaansa. Pääsemme sukeltamaan yhä syvemmälle Anastasian erikoiseen ja ihmeelliseen maailmaan ja hänen ikiaikaiseen viisauteensa ja opetuksiinsa, jotka tuovat uusia ja mullistavia paljastuksia niin lasten kasvatuksesta, vaihtoehtoisesta koulutusjärjestelmästä, kuin rintaruokinnan suuresta hengellisestä merkityksestä lapselle sekä muinaisten kivirakennelmien tärkeydestä vielä nykyään eläville ihmisille. Kirjassa kerrotaan, miten jokainen ihminen voi omilla ajatuksillaan vaikuttaa koko Maaplaneetan kohtaloon. Käytännön ohjeiden avulla opimme, miten voimme ilmentää omassa elämässämme Anastasian unelmaa ja visiota onnesta ja runsaudesta.

Anastasian sanat värähtelevät ja soivat lukijan sydämessä. Hänen sanojensa viisaus ja voima herättävät muiston kauan unohduksissa olleesta viattomuuden ja puhtauden tilasta ja samalla myös ihmisen todellisesta alkuperästä Jumalan lapsena ja kanssaluojana. Ne antavat toivoa ja uskoa paremmasta tulevaisuudesta, uuden valon ja rakkauden ajan koittamisesta ihmiskunnalle ja planeetallemme.

Перейти к другим изданиям этой книги

Оглавление