Elämän energia - V.Megre 7. kirja

”Elämän energia”, 7. kirja ”Venäjän soivat seetripuut” –kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

”Elämän energia” kirjassa kirjailija nostaa esille ihmisen ajatuksen voiman ja sen suuren vaikutuksen meidän omaan elämäämme ja koko planeettamme ja Maailmankaikkeuden kohtaloon. Anastasian isoisän kanssa käymiensä hämmästyttävien vuoropuheluiden kautta kirjailija välittää meille suurenmoista käytännön tietoa ja ymmärrystä oman luovan ajatuksemme tietoisesta hallinnasta ja kehittämisestä.

Kirja paljastaa suuren valonliekin tavoin ihmiskunnan unohdetun ja kätketyn menneisyyden, tuo selkeyttä maailmaamme piinaavien uskonnollisten ja etnisten ristiriitojen todellisiin syihin ja osoittaa, miten uusi ajattelu ja elämäntapa sopusoinnussa luonnon kanssa voi johtaa ihmiskunnan kauan odotettuun onnen, runsauden ja todellisen veljeyden maailmaan, jossa ei ole tilaa kärsimykselle, korruptiolle, sodille eikä väkivallalle.

Перейти к другим изданиям этой книги

Оглавление