10. Anasta

Millises suunas liigub inimkond ja kas ta suudab erinevad jõud endas tasakaalustada? Kas vajame teejuhte, kellele pimesi alluda või leiame ise selle kompassi, mis meid tupikust välja juhib? Kust leida positiivseid kujundeid oma mõtete elustamiseks? Kuidas suunata oma mõtet – suurimat inimlikku energiat – elava keskkonna kaitseks? Kust leida üles Arukus?

Vahest piisab otsustavusest, soovist loomuliku ja loodusliku juurde tagasi pöörduda. Loobuda järgimast võõraid mõtteid, tunnistada oma lastele, et oleme aidanud nende eest varjata universumi tõdesid. Võtta vastutuse enda peale, leida usu iseendasse ja armuda ... Elavasse Maailma.

Käesolev raamat asetab meie tänased arusaamad uude valgusse, julgustab otsima sisemisi jõuvarusid, avama hingetarkusi. Maa meie jalge all igatseb meie tasakaalukust ja Armastust. On aeg.

Ulatades käed kõigile oma esivanemate hingedele, ulatame käed Loojale endale. Sel päeval kaotab arulagedus meie üle oma võimu. Anastasia tütre ja poja abiga võib käesoleva köite lugeja leida tee oma algse Minani. Jääb üle vaid seda siira südamega mõtestada...

Перейти к другим изданиям этой книги

Оглавление