Vertellingen uit de Toekomst

De bundel Vertellingen uit de toekomst bevat enkele waargebeurde verhalen die nog geschiedenis gaan worden. Elk verhaal heeft betrekking op een specifieke projectie van de wereld in de toekomst. De verhalen zijn ontleend aan hoofdstukken uit de reeks De rinkelende dennen van Rusland van Vladimir Megre en vertellen over de macht van onze dromen, over liefde, over de menselijke bestemming en over de wonderbare toekomst die voor iedereen mogelijk is.

Dit zijn geen gewone verhalen: de treffende beelden die de verhalenverteller heeft neergelegd in deze visie van een leven in de toekomst, bevatten een diepgaande helende kracht, en zullen de lezer inspireren om te dromen en na te denken, zijn kijk op de wereld bij te stellen, en zijn wereld fundamenteel te veranderen.

Ten grondslag aan de verhalen ligt de idee van de ‘familiedomeinen’, die in De rinkelende dennen van Rusland beeldend wordt uitgewerkt: wereldwijd toepasbaar en in Rusland al op veel plaatsen gerealiseerd. Ook in de Lage Landen worden de eerste initiatieven ontplooid om op geheel eigen wijze deze geschiedenis te verwezenlijken.

In de bundel zijn opgenomen:
Demon Kratius
De gevangenis van de toekomst
De stad aan de rivier de Neva
Geef kinderen een Moederland
Ik zal je ter wereld brengen, mijn engel
Weerzien na millennia
Op Aarde komt alles goed
De ontwapeningswedloop
Een amazone uit de toekomst
School, of een les van de goden
Een liefde die werelden schept

Перейти к другим изданиям этой книги

Оглавление