ZVONKI CEDAR RUSKI – ŽIVOTNA ENERGIJA

U sedmoj knjizi Vladimira Megrea pod nazivom “Životna energija”, Anastazijin nas djed podsjeća da je Anastazija prenijela ljude “vremenskim odsječkom mračnih sila”, a prijenosom u vremenu mijenja se svijest, što je i ključna postavka u knjizi. On želi reći da je Anastazija novom misli, koju je stvorila u prostoru, a koja se još nije čula od vremena stvaranja, u vrlo kratkome vremenskome odječku izmijenila svijest današnjih ljudi. Izvršila je zaokret, okrenuvši čovječanstvo na Božanski put prvobitnih izvora, pokazavši snagu čovjeka, Božjega sustvaratelja, koji snagom svoje misli stvara sliku prelijepe budućnosti i time mijenja sliku svijeta. Drugim riječima, čovjek transcendira postojeću razinu stvarnosti i iskoračuje u drugu razinu stvarnosti, koja ne predstavlja neku idealno zamišljenu stvarnost nego stvarnost koju čovjek živi na svojoj, “rodnoj” zemlji, svojoj domovini, koja “se proteže tamo gdje žive ljudi bliski duhom”.
Anastazija ukazuje na važnost misli, najjače energije u Svemiru, kao što kaže autor, Vladimir Megre, misli koja se kao lajtmotiv provlači kroz cijelu priču, da bi vrhunac dosegnula u sedmoj knjizi, u kojoj će Anastazijin sin u prizoru utrke s mladim vukom vježbati misao, imajući kao krajnji cilj dosezanje brzine Božje misli. Anastazija time želi pokazati kako se čovjek u dodiru sa zemljom, u uvjetima drukčije stvarnosti – “hraneći se kao što i diše” – može približiti stvarnosti Božanskih prvobitnih izvora.
Anastazija je svojom idejom o prelijepoj stvarnosti, koja već živi u prostoru, u mislima i mašti milijuna ljudi, pretekla misao svećenićkih struktura, koje sežu sve do drevnoga Egipta, a koje sve više gube upravljačku strukturu, koja kontrolira život na Zemlji. O kome je riječ, Vladimir Megre će nam otkriti u sedmoj knjizi, kojom se on pridružuje popularnome tumačenju o upravljačkim strukturama ili tajnim društvima koja upravljaju svijetom. Iz teksta Vladimira Megrea vidimo da su te strukture ipak nadglasane, što je postignuto zahvaljujući mislima onih koji svojim djelom pokazuju da je bitka za svjetlo na Zemlji dobivena.

https://www.superknjizara.hr/hr/zvonki-cedar-ruski-vii-zivotna-energija-2007-vladimir-megre

http://harsa.hr/online-knjizara/knjiga/zvonki-cedar-ruski-vii--ivotna-energija

http://mvinfo.hr/knjiga/3600/zvonki-cedar-ruski-vii-zivotna-energija

http://www.majapanic-tarot.com/webshop/knjige/zvonki-cedar-ruski-vii-zivotna-energija/

Browse all editions of this book

Contents