Анастасія. Енергія твого роду

Цей комплект — оновлене видання першої книги В.Мегре «Анастасія» та унікальне доповнення до нього — «Енергія твого роду», що містить інформацію, яка ніде досі не була опублікована. Ця інформація свідчить, що Анастасія здатна не лише передбачати майбутнє людства — вона здатна сама це майбутнє моделювати.
Дві людини, представники двох різних земних цивілізацій, зустрілися на безлюдному березі сибірської річки Об. Вона — представниця прадавнього роду, молода самітниця сибірської тайги, а він — сучасний підприємець, який висміював її спосіб життя, філософські висновки та передбачення майбутніх подій.

Згодом він, залишивши бізнес, все ж виклав їх у своїй книжці під назвою «Анастасія». І невдовзі... світом покотилася незвичайна інформаційна хвиля! Сьогодні книжки серії «Дзвінкі кедри» перекладені 20-ма мовами й успішно продаються в європейських країнах, Америці та Азії, про них висловлюються релігійні діячі та науковці.

В генній пам'яті тайгової самітниці Анастасії збереглася інформація, починаючи від витоків сотворіння людини. Прадавній обряд, який вона повідала, здатен сприяти збереженню любові до глибокої старості.

Наразі в умовах всесвітньої пандемії та кризису багато читачів можуть знайти для себе в цій книжці актуальні ідеї та поради щодо змін на краще в своему житті та майбутньому своїх дітей.

Українське видання повністю відповідає російському оновленому оригіналу, що вийшов у 2019 році.

Книги мають гарну тверду палітурку, якісний папір.

Browse all editions of this book

Contents