Zbirka Zveneče cedre Rusije, X. knjiga ANASTA

V X. knjigi iz zbirke Zveneče cedre Rusije z naslovom Anasta nas avtor Vladimir Megre pritegne s srečanjem in pogovori z Anastasijo in obema otrokoma. Kako se soočiti s težavami v današnjem svetu in si upati poiskati rešitve, je predstavljeno na tako razumljiv način, da v ljudeh vzplamti upanje in željo po spremembi. Knjiga nam ogreje srce in vzbudi radostna čustva do življenja.


Iz predgovora: V tej knjigi boste spoznali deklico Anasto, ki je pred mnogimi tisočletji ustavila ledenik. To veliko dejanje majhnega otroka nosi mnoga pomembna sporočila, zelo aktualna za naš planet, na katerem strmo naraščajoče število ljudi vse bolj in bolj izžema naravne vire ter degradira naše življenjsko okolje. Ni skrivnost, da ... več o tem na  http://www.zarek-hc.si/Novice-clanki/Anasta-X.-knjiga-o-Anastasiji---predgovor/  

Odlomek iz knjige http://www.zarek-hc.si/Novice-clanki/Deklaracija-rodovnega-posestva/

http://www.zarek-hc.si/Novice-clanki/Ne-vdaj-se-domovina-s-teboj-sem/

Knjigo je prevajala Jana Ferjan, jezikovno usklajevanje, lekturo in soprevod  je prispeval Nara Petrovič, prav tako je napisal spremno besedo; korekture je naredila Judita Tkavc, knjigo pa oblikovala Nina Dekleva.

Печатное издание: мягкая обложка

Основной магазин:

Другие онлайн-магазины:

Перейти к другим изданиям этой книги

Оглавление